Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Aktaş, Bağırganlı Muhtarlığı’na talip

Bağırganlı Mahalle Muhtarlığı’na talip olan Armağan Aktaş, “Muradım mahalleme hizmettir, destek sizden hizmet bizden” diyerek mahalle sakinlerinden destek istedi.

16 Şubat 2019 Saat: 17:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.258 kez okunmuştur

Aktaş, Bağırganlı Muhtarlığı’na talip
Aktaş, Bağırganlı Muhtarlığı’na talip

Kandıra’da geniş kesim tarafından tanınan, Bağırganlı Mahallesi eski muhtarlarından rahmetli Ziya Aktaş’ın torunu Armağan Aktaş, dedesinin mirasına sahip çıkarak mahallesine muhtar adayı oldu.     Doğum yeri olan ve ailesinin halen yaşadığı mahallesinin sorunlarını bildiğini ve çözümü için komşularıyla birlikte var gücüyle çalışacaklarını ifade eden Armağan Aktaş, “Mahalle halkının en büyük sorunu, hasat zamanı oluşan fındık işçilerinin barınma, ücret ve yaşam koşullarıdır. Bu konuda da hep birlikte alacağımız kararlar ve yapılacak denetimlerle, sorunu çözeceğimiz inancındayım” dedi.

PROJELERİNİ ANLATTI

Mahallelerine köy konağı, kapalı pazar yeri, cemiyetler için kullanılabilecek kapalı yemek salonu, kütüphane, ilan ve duyuru panosu, gençler için halı saha, mesire yerleri kazandırmak ve imar sorunlarının çözümü için çalışacağını belirten Aktaş, “Sorun çözümünde birlikte hareket edip, mahallenin geleceğine ilişkin kararları halkla birlikte alacağız. Alınan kararları, muhtarlık olarak ilgili mercilere taşıyıp çözümünü talep edeceğiz. Bunun için gerekli bilgi ve birikime sahibim. Muradım mahalleme hizmettir, destek sizden hizmet bizden” ifadelerini kullandı.

ARMAĞAN AKTAŞ KİMDİR?

Kocaeli Elektrik Teknisyenleri Odası üyesi olan evli ve 2 çocuk babası Armağan Aktaş, Kandıra merkezde kendine ait işyerinde esnaflık yapıyor. Aktaş, kurucu başkanı olduğu Kandıra Beşiktaşlılar Derneği’ndeki görevini ise halen sürdürüyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑