Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Akşener Kocaeli'nin adaylarını o tarihte açıklayacak

Aday adaylığı için başvuru takviminin başladığını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Yıldız, Cuma günü ilimize gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte 4-5 ilçenin belediye başkan adaylarının açıklanabilece

2 Aralık 2018 Saat: 08:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.807 kez okunmuştur

Akşener Kocaeli'nin adaylarını o tarihte açıklayacak
Akşener Kocaeli'nin adaylarını o tarihte açıklayacak

İYİ Parti’de aday adaylığı başvuruları bugün itibariyle başladı. İlk kez yerel seçime girecek olan İYİ Parti’de başvurular 15 Aralık’ta sona erecek. Büyükşehir ve İl Belediye Başkanlıkları aday adaylığı başvuruları Genel Merkez'den kabul edilirken, İlçe ve Belde belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuruları ise İl Başkanlıklarına yapılacak.

YOĞUN KATILIM BEKLİYORUZ
Başvuru takvimi ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Aday adayları konusunda yoğun katılım bekliyoruz. Zaten biz takvimi açıklamadan önce her ilçede en az 2-3 tane aday adayımız vardı. Şimdiden aday adaylığı düşünen tüm arkadaşlara başlarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

4-5 İLÇE AÇIKLANACAK
Aday adaylarını daha sonra küçük bir temayül ile belirleyeceklerini söyleyen Yıldız, “Aday adaylarımıza temayül yapılacak. İlçe teşkilatlarının yönetim kurulunun önermesi ve kamuoyundaki karşılığı ile olacak. Bazı adayları kısım kısım açıklayacağız. 7 Aralık Cuma günü Genel Başkanımız Meral Akşener ilimize geliyor. Genel başkanımız geldiğinde 4-5 ilçenin adaylarını açıklayabiliriz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑