Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Akşener, Kandıra’da eskileri hatırlattı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Doğru Yol Partisi eski ilçe başkanı Mustafa Gebeş’i partisine dahil ederek eski dönemleri hatırlattı.

8 Aralık 2018 Saat: 22:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.764 kez okunmuştur

Akşener, Kandıra’da eskileri hatırlattı
Akşener, Kandıra’da eskileri hatırlattı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kandıra’da eskileri hatırlattı. Cuma günü ilimize gelerek seçim startını ilk Kandıra’dan veren Akşener, ilçeye verdiği ilgi ve sevgisini gösterdi. Akşener, Doğru Yol Partisi’nin genel başkan yardımcısı olduğu dönemlerde ilçemize gelerek dönemin ilçe başkanı Mustafa Gebeş, Sağlık eski Bakanı M.Kazım Dinç, merhum belediye başkan adayı İslam Kaçara ve çok sayıda partililer ile birlikte Kandıra merkez Çarşı Camii yanında seçim bürosunun açılışını yapmıştı.

İYİ PARTİ’NİN EN İDDİALI OLDUĞU İLÇE; KANDIRA

Cuma günü ilçemize gelen Akşener, o dönem yol arkadaşları olan eski belediye başkanı Ercüment Şahin’i İYİ Parti’nin Kandıra belediye başkan adayı olarak ilan ederken, Doğru Yol Partisi eski ilçe başkanı Mustafa Gebeş’e de kendi rozetini takarak partisine dâhil etti. İYİ Parti Kandıra’da merkez bir parti gibi oluşturuluyor. AK Parti’den İYİ Parti’ye geçen Ercüment Şahin, MHP’den İYİ Parti’ye geçen eski yöneticiler, CHP ve İYİ Parti’nin millet ittifakı ile Kandıra’da güçlü bir şekilde öne çıkıyor. İYİ Parti’nin Kocaeli’nde en iddialı olduğu ilçelerden biri Kandıra olduğu öne sürülüyor. AK Parti’nin belediye başkan adayının belirlenmesiyle İYİ Parti Kandıra’da şekillenmeye başlayacak gibi görünüyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑