Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Akşener: İyi ki Kocaeli’de doğdum, büyüdüm

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ilimizde yaptığı mitingde “İyi ki Kocaeli’de doğdum, büyüdüm” dedi.

19 Haziran 2018 Saat: 19:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.693 kez okunmuştur

Akşener: İyi ki Kocaeli’de doğdum, büyüdüm
Akşener: İyi ki Kocaeli’de doğdum, büyüdüm

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener bugün miting için ilimize geldi. Perşembe Pazarı alanında halka seslendi. Mitingde, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi eski Belediye Başkanı Sefa Sirmen, Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Demokratik Sol Parti İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İYİ Parti İl ve İlçe Yöneticileri ve çok sayıda partili alanda hazır bulundu. 

HÜRRİYET VE SİRMEN’ E TEŞEKKÜR 

Sahneye çıkar çıkmaz Kocaelili olduğunu vurgulayan Akşener, "Doğduğum, doyduğum  büyüdüm şehir Kocaeli. Aranızda olmaktan sizinle beraber olmaktan çok mutluyum. İlk kadın iç işleri bakanı buradan çıkmıştı. Şimdi de cumhurbaşkanı İzmit’ten çıkacak. Buna emin olun. Kocaeli öyle bir şehirdir ki bunu bize yönetenlere anlatmak isterim. Siyasette küfür bilmezdik, birbirine saygılıydı Kocaeli siyaseti. Kocaeli için çalışmayı bilirlerdi. Aramızda eski belediye başkanımız, milletvekilliği yapmış Sefa Sirmen var. Kız kardeşim gibi gördüğüm Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan aramızda. Aramızda oldukları için onlara çok teşekkür ediyorum. Demokrat Parti ve Saadet Partisinin yöneticileri de aramızda. Onlara da hoş geldiniz diyorum” dedi.

SUYU TEMİZ İNSANI MUHLİS İZMİT

Akşener şu ifadelere yer verdi: “Kocaeli öyle bir şehirdir ki Türkiye’nin her tarafından göçler gelir, yaşayanlar göç edenlere ekmeğini ikiye böler onlarla paylaşır. Aynı evliya çelebinin dediği gibi suyu temiz insanı muhlis İzmit. Biz sabırlı insanlarızdır. İyi ki Kocaeli’ de doğdum iyi ki Kocaeli’ de büyüdüm, İYİ  ki burada doydum. 24 Haziran’ da bir seçim var. Seçimi getirenlerinde erken seçimden dolayı pişmanlıkları belli oluyor. Bu toprağın bir kızı olarak, ablanız, anneniz olarak, elbette sizden Cumhurbaşkanlığı için oy istiyorum. Biz Rumelililer kanuna tüzüğe uyan, sabırlı insanlarızdır. Ama haksızlığa gelemeyiz. Burada Kocaeli’de yaşayan Rumelili vatandaşlarımızı bu iktidarın haksız uygulamalarına karşı durmaya çağırıyorum” Akşener yağmur muhalefeti sebebiyle mitingde fazla kalmadı. Yaklaşık 1 saat konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑