Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Akme Petrol'den Kamu-Sen Üyelerine İndirim

Öztürk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk, Türkiye Kamu-Sen Kocaeli İl Başkanı Orhan Kütük ile yaptığı görüşmede Kamu-Sen üyelerine indirim için anlaştı.

19 Ocak 2021 Saat: 19:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.875 kez okunmuştur

Akme Petrol'den Kamu-Sen Üyelerine İndirim
Akme Petrol'den Kamu-Sen Üyelerine İndirim

Kandıra'da faaliyetlerini sürdüren, ilimizde ve Türkiye'nin farklı bölgelerinde de akaryakıt istasyonları bulunan Öztürk Grup, Kamu-Sen üyeleri için indirim müjdesi verdi. Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk tarafından yapılan açıklamada Türkiye Kamu-Sen Kocaeli İl Başkanı Orhan Kütük,Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, geçmiş dönem başkanı Numan Uysal ve Türk Ulaşım-Sen Kocaeli Şube Başkanı Agâh Oktay Gürler’in kendilerine yapmış olduğu ziyaretlerinde Kamu-Sen üyeleri için indirim anlaşmaları yaptıklarını duyurdu. 

TÜM ÜYELERE HAYIRLI OLSUN 

Öztürk, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Binlerce üyesi olan ve üyeleri için hem maddi kazanç hem de güvenilir esnaf ile işbirliği yapmak için çalışan, değerli başkanlarıma teşekkür ediyor, yapmış olduğumuz indirim anlaşmalarının hem işletmemize hem de Kamu-Sen üyelerine hayırlı olmasını diliyorum. Tüm üyelerimizin indirimden yararlanacağı Total Akme Petrol, Çakırcaali Köyü Mantarcılar Mevkii Kandıra adresindedir."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑