Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Partililer 5 bin kişilik dev iftara akın etti

AK Parti İl Teşkilatı'nın geleneksel iftar organizasyonu yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi

2 Haziran 2019 Saat: 07:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.199 kez okunmuştur

AK Partililer 5 bin kişilik dev iftara akın etti
AK Partililer 5 bin kişilik dev iftara akın etti

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği teşkilat iftarı bugün Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. İl başkanlığına yeni atanan Mehmet Ellibeş’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katılım bir hayli yoğun oldu. Programa Genel Merkez Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Mustafa Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çevre ve Orman eski Bakanı Osman Pepe, Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman ve Emine Zeybek, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eski il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Bir önceki İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın programa katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Programda açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş yaptı. Sözlerine bugün şehit olan 2 askere rahmet dileyerek başlayan Ellibeş “Değerli kardeşlerim iftar sofrasındayız. Bugün burada büyük bir katılım ile iştirak ettiğiniz için hepinize hoş geldiniz diyorum. İl başkanlığı sürecini birlikte yaşadık. Her daim lider olmuş bir Kocaeli teşkilatının varlığı tartışılmaz. Hepiniz üzerinize düşen görevi yerine getirdiniz. İşte bu tartışılamaz gerçeğin bir örneğini bugün burada görüyoruz. Bu ortak çalışmamızın somut göstergesi. Bu başarının altında geçmiş dönem başkanların ve vekillerin etkisi var. Huzurunuzda hepsine teşekkür ediyorum. Bugün bu bayrağı devraldık. Bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece hiçbir güç bizi yenemez. Bu vesile ile Ramazan ayında yaptığımız ibadetleri Cenab-ı Allah’ın kabul etmesini diliyorum. Salı günü bayramlaşmamız var. Hepinizle bayramlaşmayı arzu ediyorum” dedi. 

Sözlerine İstanbul seçimlerine değinerek devam eden Ellibeş “İstanbul seçimleri Türkiye için çok önemlidir. İstanbul seçimleri ile ilgili düzenli hareket etmeliyiz. Bugünden itibaren İstanbul’da oturan kiminiz varsa görüşeceksiniz. Bayramdan sonra bu ilişkiyi devam ettireceğiz. Biz ayrıştıran değil kucaklayan, kavganın değil barışın tarafıyız. Allah kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Ellibeş’in ardından kısa bir selamlama konuşması yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bizi böyle bir günde bir araya getiren Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyorum. Sayın Mehmet Ellibeş ve Tahir Büyükakın ile Kocaeli daha güzel olacaktır” ifadelerini kullandı.

Ünlü’nün ardından selamlama konuşmasını yapmak üzere kürsüye Çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Bu birliktelik yeni bir heyecanın müjdecisi. Hepinize teşekkür ediyorum. Her daim birlikteliğimizin devam etmesini diliyorum. Önümüz bayram. Bu birlikteliğin bayramda da devam etmesini diliyorum. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekilleri adında selamlama konuşmasını yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu “Türkiye’yi büyüten davanın ak neferleri hepiniz hoş geldiniz. Bu dava kendiliğinden bugüne gelmedi. Hepinizin emeği var. Hepinizden Allah razı olsun. Önümüzde Ramazan Bayramı var. Bu kutlu dava daha da güçlenerek büyüyecek. Diyorum ki her şey daha güzel olacak” dedi.

Programda son konuşmayı yapan AK Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Mustafa Köse “Teşkilatçılık zor iştir. Hiçbir bedel almadan gece gündüz çalışırsınız. Sizin genel başkanınız muhtar bile olamayacak dedikleri zaman bu teşkilat arkasından yürüdü ve onu bu günlere getirdi. Bugün burada kuruluşundan bugüne teşkilat üyelerini görüyoruz. Kocaeli teşkilatı her zaman iftihar duyduğumuz bir teşkilat oldu. Her şeyi doğru mu yapıyoruz? Elbette hayır. Hepimizin hataları var. Bu eksikleri hep beraber kapatmak zorundayız. Hep beraber el ele, omuz omuza yürüyeceğiz ki daha güzel günler elde edeceğiz. Görüyoruz ki kimler kimlerle beraber. Sizlerin desteği ile buna mahal vermeyeceğiz. İstanbul seçimleri öncesi Kocaeli’den Binali Yıldırım’a büyük destek vermeliyiz. Allah’ın izni sizin desteğiniz ile Binali Yıldırım’ı Büyükşehir Belediye Başkanı yaptıracağız” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑