Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Parti'de iftarlı aday tanıtımı

AK Parti Kocaeli il başkanlığı 13 milletvekili adayını teşkilata tanıttı. Akabinde teşkilat mensuplarını geleneksel iftar programında ağırladı.

27 Mayıs 2018 Saat: 04:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.845 kez okunmuştur

AK Parti'de iftarlı aday tanıtımı
AK Parti'de iftarlı aday tanıtımı

Aday tanıtımında konuşan Başbakan Yardımcısı ve 1. sıra milletvekili adayı Fikri Işık, “On gün sonra Kocaeli halkına yeni projelerimizi sunacağız?” dedi. 

AK Parti İl Başkanlığı geleneksel Ramazan ayı teşkilat iftarını bugün İnterteks Fuar alanında gerçekleştirdi.  Bu seneki iftar farklı formatta yapıldı. İftar öncesi 24 Haziran seçimleri için genel merkez tarafından aday gösterilen 13 milletvekili adayı teşkilata tanıtıldı. Aday tanıtımı saat 18.00’de başladı. Programda her adaya belli sürelerde konuşma hakkı verildi.  Programda milletvekili adayı gösterilmeyen eski il başkanları Şemsettin Ceyhan, Mahmut Civelek’in yanı sıra bir önceki dönem vekil olan ve yine listeye giremeyen Zeki Aygün’de katıldı. Öte yandan BBP’nin adayı olan AK Parti listesinden aday gösterilen Osman Tüfekçi’de yer aldı. 

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, kalabalık ve iç mekan

BAKAN IŞIK GELDİ

Yaklaşık 5 bin kişinin katılım gösterdiği toplantıya Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eski Milletvekili Sibel Gönül,  AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve parti teşkilatı katılım sağladı.

Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, gülümseyen insanlar, takım elbise ve düğün

13’TE 13 YAPACAĞIZ

İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, "Biz 13 milletvekili adayına talibiz inşallah. Liste açıklandı artık adaylar Kocaeli’nin adayı. Bütün adaylar listeyi hak ediyordu ama liste 100 kişilik değil. Bütün adaylarımızı tebrik ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içinde 24 Haziran’a ulaşacağız. Seçim sonrasında sanıkları patlatacağız. Türkiye tarihinin en güçlü AK Partisi olacağız. Gecemizi gündüzümüze katıp çok çalışacağız. 13’te 13 yapacağız inşallah. Bunu yapabiliriz. 24 Haziran seçimleri milattır. Cumhur, Recep Tayyip Erdoğan için ittifak etmiştir. Millet ittifakı tamamen milletin talebidir. Aday adaylarımız da kimseye küsmeden Recep Tayyip Erdoğan için Türkiye için çalışmaya devam edecektir. Seçimde yine kendi rekorumuzu kıracağız inşallah” diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar

SONUNA KADAR BERABERİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise şunları söyledi: “Milletvekili aday listesine 13 aday girecekti. Bu gerçekleşti. Ama aday adayı olan arkadaşlarda burada. Sonuna kadar beraberiz daha çok çalışacağız. Bu millete en güzel hizmeti verebilmek için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. Milletvekili adaylarımız Allah yolunuzu açık etsin” Başkan Karaosmanoğlu’nun ardından tüm adaylar kürsüye gelerek kısa kısa kendilerini tanıttı. 

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

16 YILDA İLKLERE İMZA ATTI

18 yaşındaki AK Parti’nin 11. sıra milletvekili adayı Elifnur Bayram, “Bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız 16 yılda hep ilkler imza attı. Bana da milletvekili adayı olma şansını verdi. Cumhurbaşkanımızın verdiği cesaret sayesinde hedeerinize var gücümüzle koşacağız. Vakit Kocaeli vakti. Vakit çalışma vakti” dedi. BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli’den 10. sırada aday gösterilen Osman Tüfekçi ise şu ifadelere yer verdi: “BBP’nin her kademesinde yer almış biri olarak Kocaeli’den milletvekili adayı oldum. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun.”

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

BU TAKIMI YENMEK KOLAY MI?

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık şu ifadelere yer verdi: “Milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Bu takımı yenmek kolay mı? Allah’ın izniyle çok net bir skorla seçimden galibiyetle çıkacağız. Biz siyaseti asla savaş olarak görmüyoruz. Rekabet olarak görüyoruz. Seçimin centilmence geçmesini diliyorum. Seçimin sonucuna da herkesin büyük bir olgunlukla eyvallah demesini bekliyorum. Referandumda olduğu gibi kimsenin bir takım bahaneler arkasına sığınmasını istemiyoruz. 24 Haziran’da biz hem cumhurbaşkanın hem de milletvekilleri ayrı pusulalarda ama aynı sandık da seçeceğiz. Türkiye için yepyeni bir dönem başlıyor. Güçlü meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye’dir. Prangalardan kurutulmaya hazır mıyız. Hiç şüpheniz olmasın gelecek çok güzel olacak. İnşallah 146 yeni projeyi Türkiye’de hayata geçireceğiz. On gün sonra Kocaeli halkına yeni projelerimizi sunacağız. İnşallah Kocaeli, Cumhurbaşkanını en çok destekleyen illerden biri olacak. Ben size güveniyorum ” tanıtımın ardından iftar programına geçildi.

AK Parti’nin milletvekili adayları şöyle; 1-Fikri Işık 2-İlyas Şeker 3-Radiye Sezer Katırcıoğlu 4-Mehmet Akif Yılmaz 5-Sami Çakır 6-Cemil Yaman 7-Emine Zeybek 8-Hakan Höbek 9-Ufuk Ekinci 10-Osman Tüfekçi 11-Elifnur Bayram 12-Enver Zengin 13-Hayrettin Deniz

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑