Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Parti’nin Belediye Başkan Adaylarından İlk Toplantı

AK Parti’nin belediye başkan adayları, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy başkanlığında ilk koordinasyon toplantısını yaptı

15 Ocak 2019 Saat: 00:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.642 kez okunmuştur

AK Parti’nin Belediye Başkan Adaylarından İlk Toplantı
AK Parti’nin Belediye Başkan Adaylarından İlk Toplantı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından cumartesi günü açıklanan 12 ilçenin belediye başkan adayı, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın ile İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve ilçe başkanları bugün Seka Park Otel’de bir araya geldi.

TANITIM İÇİN FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER

AK Parti’de bir araya gelen belediye başkan adayları ve ilçe başkanları, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy başkanlığında yapılan toplantıda seçim sürecinde izlenecek yolları ve süreci konuştular. Adaylar arasında tanışma ve kaynaşma olarak nitelendirilen toplantının ardından belediye başkan adaylarının seçim sürecinde kullanılmak üzere fotoğraf çekimleri yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın daha önceden çekildiği için fotoğraf çekimine katılmazken İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül Kocaelispor atkısı ile de fotoğraf çekildi.

BİRLİK POZU VERİLDİ

Toplantının ardından AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, Karamürsel Belediye Başkan adayı İsmail Yıldırım, Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, Kandıra Belediye Başkan adayı Adnan Turan, Başiskele Belediye Başkan adayı Yasin Özlü, Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık ve Çayırova Belediye Başkan adayı Bünyamin Çiftçi toplu fotoğraf çekildi. Adayların birlik pozunun ardından toplantının ardından ayrılmayan ilçe başkanları da adaylar ve il başkanı ile birlik pozu verdi.

BAŞKAN ADAYLARI BASININ KARŞISINA SONRA ÇIKACAK

Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı belediye başkan adayları toplantının ardından basının sorularına, “Cumartesi’den beri çok yoğun bir gündeme girdik. Basın ile en kısa sürede bir araya gelerek tanışacağız. Şu an için bir açıklama yapmak doğru değil, tüm adaylarımıza hayırlı uğurlu olsun” denildi. Öte yandan Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, “Körfez’de 3 dönemdir partimiz iktidardaydı ve kentimize çok güzel şeyler kazandırdı. Biz de inşallah önümüzdeki dönem hizmet bayrağını daha yukarılara çıkarmak için çalışacağız. Birinci hedefimiz Körfez halkının isteklerini yerine getirmek, sorunlarını çözmek olacak, bunu halkımızla istişare ederek yapacağız. Körfez bir sanayi kenti bu durumun getirdiği güzellikler de var olumsuzluklar da var. Kentin ekonomisine büyük katkı sağlarken çevre kirliliği ve ulaşım gibi sorunları da beraberinde getirmektedir. Bu sorunları da büyükşehir ile birlikte çalışarak çözmek için elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

DARICA TEŞKİLATI ADAYINA SAHİP ÇIKIYOR Toplantıya katılan Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “9 yıl boyunca ilçe başkanlığı yapmış bir isim Darıca’ya aday oldu. Ben de teşkilatında görev yaptım. Tabi Cumhurbaşkanımızın teşkilatımıza önem vererek teşkilattan birisini aday göstermesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Muzaffer Bey toplumda sevilen ve sayılan bir isim, hakkıyla ilçe başkanlığı görevini yerine getirmiş bir arkadaşımız. Teşkilatta kendisine sahip çıktı, bizler de onlarla beraber Darıca’da güzel bir neticeyle tekrar AK Parti bayrağını dalgalandıracağız. Mevcut belediye başkanımız 31 Mart’a kadar belediye başkanımızdır, onun da her türlü hakkını hukukunu koruyarak el ele kol kola adayımızla beraber güzel bir seçim süreci yaşayacağız. Amacımız 15 yıldır AK Parti tarafından yönetilen Darıca’nın tekrar AK Parti tarafından yönetilmesidir” açıklamasında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑