Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Parti Kandıra iftarda vatandaşla buluştu

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri Mülküşehsuvar Mahallesi Keklik Vadisinde düzenlenen iftar programına katıldı.

23 Mayıs 2018 Saat: 02:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.044 kez okunmuştur

AK Parti Kandıra iftarda vatandaşla buluştu
AK Parti Kandıra iftarda vatandaşla buluştu

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin 24 Haziran seçimleri için hazırladığı programlara dur durak bilmeden devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri Mülküşehsuvar Mahallesi Keklik Vadisinde düzenlenen iftar programına katıldı. İlçe yöneticileri ve belediye meclis üyelerinin de katılım gösterdiği iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen teşkilat üyeleri, iftarın ardından vatandaşla hasbihal ederek beklenti ve temennilerini dinlediler.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa, kalabalık ve iç mekan

YÜRÜYÜŞE KATILDILAR

İftarın ardından Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ile birlikte 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşüne katılan İlçe Başkanı Erol Ölmez, 19 Mayıs’ın tarihi bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. 19 Mayıs ruhunun AK Parti tarafından devam ettirildiğini sözlerine ekleyen Ölmez, “AK Parti olarak her zaman olduğu gibi bu akşamda durmadık ve çıkarma yaptık. Oruçlarımızı açtık. Ardından bu vatanın gerçek sahipleri olarak 19 Mayıs Gençlik yürüyüşümüzü gerçekleştirdik” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, açık hava

“NE GÜN YETİYOR NE GECE…”

Devamında “Bizlere ne gün yetiyor ne de gece” diyerek ilçede gerçekleştirdikleri çalışmalarına değinen Ölmez, “Kadınlarımız, gençlerimiz ve belediye başkanımız ile hep birlikte ekip olduk yola devam ediyoruz. Gitmedik köy, sıkmadık el bırakmayacağız. Kandıra’dan tüm şehit ve gazilerimize selam olsun. Anadolu’ya selam olsun, Çanakkale’ye selam olsun. Kudüs’e selam olsun. Mazlumun umudu Türk Milleti’ne selam olsun” ifadelerine yer verd

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑