Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Parti Kandıra’da aday adayları sahaya iniyor

AK Parti Kandıra’da 10’a yakın belediye başkan aday adayı başvuru yapmaya hazırlanıyor.

7 Kasım 2018 Saat: 13:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.590 kez okunmuştur

AK Parti Kandıra’da aday adayları sahaya iniyor
AK Parti Kandıra’da aday adayları sahaya iniyor

AK Parti Kandıra’da 10’a yakın belediye başkan aday adayı başvuru yapmaya hazırlanıyor. Bunlardan mevcut belediye başkanı Ünal Köken dışında 5 aday adayı gazetemiz Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt'a ulaşarak adaylık başvuru günlerini açıkladılar. Diğer aday adayları ise henüz AK Parti ilçe başkanlığına başvuru yapmazken, gazetemize de adaylıklarıyla ilgili açıklama yapmadılar. Önümüzdeki günlerde aday adayları sayısının 10'a çıkması bekleniyor. 

ÜNAL KÖKEN

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olacağını geçtiğimiz günlerde yerel bir gazeteye verdiği röportajda açıklamıştı. Köken, “Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirtmiş olduğu bütün bürokratik özelliklere sahibim. Yaşımdan dolayı enerjim tam. Gerçekleştireceğimiz hayallerimiz var. Kandıra’mız tam anlamıyla hizmet almaya başlamış, bölgemiz birçok anlamda gelişmiş ve birçok sıkıntısı çözülmüş, buna vesile olmanın mutluğundan mahrum olmak istemem. Ben yoruldum demek haddimize mi? Kandıra’mızı hak ettiği yere taşımaya ramak kalmışken kenara çekilmek bize yakışmaz. Belediye başkanı olarak doğal adayım” demişti. Köken, şimdi genel merkezin vereceği kararı bekliyor.

ADNAN TURAN

Ünal Köken yeniden aday olmak istediğini açıklamasına karşın 10’a yakın isim aday adayı olmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de Kandıra’nın Kaymaz Mahallesi’nden olan uzun yıllardır AK Parti yönetiminde görev alan İl Teşkilat Başkanı Adnan Turan. Kandıra Belediye Başkan Aday Adaylığı için genel merkezden gelecek ‘istifa edebilir’ açıklamasını bekleyen Turan,  genel merkezden onay geldiği takdirde resmi başvurusunu 12 Kasım Pazartesi günü yapmayı planlıyor. Turan’ın Kandıra Belediyesi için ismi geçenler arasında en güçlü aday olduğu kulislerde konuşuluyor.

ERHAN ÖZTÜRK

Kandıra Belediyesi için ismi sıkça zikredilen bir başka isim ise Erhan Öztürk. Kandıra’nın Beylerbeyi Mahallesi’nden olan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Müdürü Erhan Öztürk, Büyükşehir’deki görevinden istifa ederek Kandıra Belediye Başkan aday adayı olmaya hazırlanıyor. Öztürk, yapacağı bazı görüşmelerden sonra bu kararını resmileştirecek ve hafta sonu AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı’na aday adaylık başvurusunu yapacak.

RECEP YILDIZ

Kandıra’nın Hacımazlı Muhtarlığı’na bağlı Gençali Mahallesi’nden olan, uzun yıllardır AK Parti’de aktif siyaset yapan, AK Parti eski il yönetim kurulu üyesi, Kandıralılar Derneği eski başkanlarından, İzmit İlçe Başkan Yardımcısı olan Recep Yıldız da Kandıra Belediyesi’ne talip olan isimlerden. Yıldız, belediye başkan aday adaylığı için Pazar günü AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı’na resmi başvurusunu yapacak.

İSMAİL HAKKI BURUŞ

Kandıra’nın sevilen isimlerinden Kandıraspor Kulüp Başkanı İsmail Hakkı Buruş da Kandıra belediye başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yapmaya hazırlanıyor. 2014 yerel seçimlerinde de Kandıra belediye başkanlığına talip olan Buruş, Pazartesi günü Kandıra İlçe Teşkilatı’na başvurusunu yapacak.

HARUN ÖZTAŞ

Kandıra’da faaliyet gösteren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kurucu müdürlüğünü yapan, daha önce AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı’na da aday adayı olan Harun Öztaş da Kandıra Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapmaya hazırlanıyor. Öztaş, perşembe günü AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı’na giderek aday adaylığı için resmi başvurusunu yapacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑