Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Ak Parti İlçe Başkanı Ölmez’den Adnan Turan Açıklaması!

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Adnan Turan oldu. Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, yeni adayı hakkında ilk görüşlerini açıkladı.

13 Ocak 2019 Saat: 13:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.301 kez okunmuştur

Ak Parti İlçe Başkanı Ölmez’den Adnan Turan Açıklaması!
Ak Parti İlçe Başkanı Ölmez’den Adnan Turan Açıklaması!

11 Belediye başkanını değiştiren AK Parti Kocaeli’nde köklü bir değişime imza attı. Değişimin yaşandığı yerlerden biri de Kandıra oldu. AK Parti Kandıra ilçe Başkanı Erol Ölmez, “Bize göre dört dörtlük bir insan inşallah değişmez. Biz Adnan’ın değişeceğini zannetmiyoruz umarım koltuk değiştirmez” ifadelerini kullandı.

UMARIM KOLTUK DEĞİŞTİRMEZ
“Ben Adnan’a kefilim, istediğimiz şeyler var. Dürüst, samimi, teşkilatçı, ekip çalışmasını bilen biridir. Kandıra’yı iyi tanıyan 3 dönem başkan yardımcılığı yaptı. 3 seçimdir Kandıra’yı seçime hazırladı. Ben seçimlerde muvaffak olacağımıza inanıyorum. Kandıra’nın içi rahat olsun üzerine koyarak daha fazla hizmet yapacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bütün eksiklikleri beraber gidereceğiz. Cumhur ittifakının diğer ortağı ile de bizim aramız iyi, herkesin sevdiği saydığı hakkında dedikodu yapılamayacak biri. Bize göre dört dörtlük bir insan inşallah değişmez. Biz Adnan’ın değişeceğini zannetmiyoruz umarım koltuk değiştirmez. Koltuk değiştirmesin benim tek derdim bu. Beraber yola çıktığım hiçbir kuşku duyulmayacak birisidir” ifadelerini kullandı.

SEÇİMİ KAZANDIRACAK ÜNAL KÖKEN’DİR
Mevcut belediye başkanı hakkında konuşan İlçe Başkanı Erol Ölmez, “Ünal beyle çok güzel günlerimiz oldu, başlarken de beraber başladık. AK Parti’den aldığı bayrağı AK Partili bir arkadaşa devretti. Samimiyetinden ve çalışkanlığından hiç kuşku duymadık ama nasip böyleymiş. Seçimi kazandıracak Ünal Köken’dir. Bizimkiler lafta kalır onunkiler icraat olur. Ben Ünal beyinde görevini layıkıyla yerine getireceğini düşünüyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑