Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Eryarsoy İlçe Başkanlarını Topladı

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ilçe başkanlarını topladı. Aday adayı başvuruları devam ederken, Eryarsoy, ilçe başkanları ile aday adayı tanıtımlarını, temayül yoklamasını ve seçim hazırlıklarını değerlendirdi

8 Kasım 2018 Saat: 16:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.313 kez okunmuştur

AK Parti İl Başkanı Eryarsoy İlçe Başkanlarını Topladı
AK Parti İl Başkanı Eryarsoy İlçe Başkanlarını Topladı

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, genel merkezin ilçe başkanlarının istifa etmemesi yönündeki kararının ardından dün ilçe başkanları ile SEKA Park Otel’de bir araya geldi. Toplantıda aday adaylığı başvurularının Pazartesi günü sona ermesinin ardından yapılacak aday adayı tanıtımları, temayül yoklaması ve eksik sandık müşahitlerinin belirlenmesi masaya yatırıldı. Toplantıya ilçe başkanları eksiksiz katıldı. 

TANITIMLAR YAPILACAK

SEKA Park Otel’de gerçekleştirilen toplantıda İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ilçe başkanları ile Pazartesi günü sona erecek aday adayı başvurularının ardından, aday adaylarının temayül yoklaması öncesinde tanıtım toplantısı görüşüldü. Tanıtım toplantılarının Danışma Meclisi formatında yapılmasını ve tüm ilçelerin 18 Kasım’a kadar tanıtımlı Danışma Meclisi toplantılarını tamamlaması istendi. 

SANDIKLAR TAMAMLANACAK
Henüz genel merkez tarafından tam formatı illere gönderilmeyen danışma meclisi de ilçe başkanları toplantısında görüşüldü. Toplantıda temayül yoklamasında tüm teşkilatların oy kullanmasının önemi anlatıldı. Toplantıda aynı zamanda ilçelerde eksik olan sandık sorumlularının tamamlanması ve tüm sandık kurullarının eğitimlerinin bir an önce planlanması istendi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑