Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Eryarsoy: "En münasip isimler aday gösterildi"

AK Parti İl Başkanı Eryarsoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısını ve açıklanan belediye başkan adaylarını değerlendirirken, en münasip isimlerin aday gösterildiğini söyledi

16 Ocak 2019 Saat: 09:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.454 kez okunmuştur

AK Parti İl Başkanı Eryarsoy: "En münasip isimler aday gösterildi"
AK Parti İl Başkanı Eryarsoy: "En münasip isimler aday gösterildi"

Yağmura rağmen aday tanıtım toplantısının muazzam kalabalık ve coşkuyla gerçekleştiğini belirten AK Parti İl Başkanı Eryarsoy: “Salon tıklım tıklımdı. Salona gelenler, programın sonuna kadar ayrılmadı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da organizasyon nedeniyle Kocaeli Teşkilatlarına teşekkür etti. Ben de tüm teşkilatlarımıza kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

13-0 OLACAK

31 Mart seçimlerinde 13’te 13 yapacakları iddiasına tekrarlayan Eryarsoy, hiçbir ilçede kaybetme durumlarında olmadıklarını söyledi. Eryarsoy şöyle konuştu: “Adaylarımız Kocaeli’ye hayırlı olsun. Bütün aday adaylarımız aday olmaya layıktı; en uygun ve en münasip olanlar aday gösterildi. Adaylık nasip işidir. Büyükşehir ve diğer ilçelerde olduğu gibi ilk kadın adayımız Sibel Gönül’ün kazanması için elimizden geleni yapacağız.”

İLK KEZ ÜÇ İLÇE BAŞKANI

Eryarsoy, “AK Parti siyaseti içinde kadınlar var olmaya devam edecek. Adaylarımızın teşkilatlarımızdan olması bizi mutlu etti, ilk kez 3 ilçe başkanımız adayımız oldu. Gölcük adayımız Ali Yıldırım Sezer de fiilen teşkilatlardaydı.” ifadesini kullandı. AK Parti İl Başkanı Eryarsoy, meclis üyelikleri için aday adayı başvurularının devam ettiğini, meclis üyeleri belirlendikten sonra ilçe belediye başkan adayları için tanıtım toplantıları yapacaklarını söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑