Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Ellibeş: "Gönül siyaseti yapacağım"

AK Parti İl Başkanı olarak atanan Mehmet Ellibeş, başkanlık koltuğuna oturduktan sonra ilk basın toplantısından partinin tüm kademelerinde görev yapan partililerden ve partinin üyelerinden destek istedi.

25 Mayıs 2019 Saat: 18:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.832 kez okunmuştur

AK Parti İl Başkanı Ellibeş: "Gönül siyaseti yapacağım"
AK Parti İl Başkanı Ellibeş: "Gönül siyaseti yapacağım"

AK Parti’de 3 Mayıs’ta İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifa etmesinin ardından yapılan çalışmaların ardından il başkanı 22 gün sonra açıklandı. Dün İstanbul AK Parti İl Başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il başkanlığı için yapılan istişarelerde öne çıkan Mahmut Civelek, Abdullah Köktürk, Mehmet Ellibeş ve Zihni Yılmaz ile görüştü. Görüşmenin ardından Erdoğan, il başkanı olarak Ellibeş’i atadı. İl Başkanı olarak atanan Ellibeş il binasında basın toplantısı yaptı. 

BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI
Atamanın ardından bugün il binasında saat 11.00’de Ellibeş il başkanlığı ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. Saat 10.20’de il binasına gelen Ellibeş, il başkanlığı koltuğuna oturarak gelen konukları karşıladı. İl başkanlığına yapılan atamanın ardından partililer ve Ellibeş’in yakınları il binasına geldi. Partide uzun zamandır yaşanmayan bir heyecan yaşandı. Partinin toplantı salonu ve diğer alanları partililerle doldu. Ellibeş’in açıklamasında toplantı salonunda adım atacak yer kalmadı. 

IŞIK VE ŞEKER YOKTU
Basın toplantısına MKYK üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek, Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir Eski Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yöneticileri katıldı. Toplantıya il başkanlığı için davet edilen isimlerden sadece ilk davette yer alan Berna Abiş ve Şahin Talus’un gelmesi dikkat çekti. 

BÜYÜK HİZMETLERE İMZA ATILDI
Yoğun katılım nedeniyle basın açıklaması 15 dakika geç başladı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Erdoğan’ın teşkilatlara selamlarını iletti. AK Parti’nin yıllardır kimsenin hayal etmediği projelere imza attığını ifade eden Ellibeş, “Cumhurbaşkanımız ve partimizin liderliğinde yapılan bu başarılı çalışmaların arkasında milletimizin desteği asla yok sayılamaz. Her türlü sıkıntıya karşı vatandaşımız hükümetin arkasında durdu. 

SÜRECİ ANLATTI
Kocaeli teşkilatı kurulduğu il günden bu yana her zaman Türkiye’ye örnek oldu. Bu taktire şayan bir şeydir. Bunu görmemek vefasızlık ve nankörlüktür. Partinin kuruluşundan bu yana hizmet eden tüm kademedeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İl Başkanımız Abdullah Eryarsoy’un görevini bırakmasının ardından genel merkezimiz çalışma yaptı. Öne çıkan isimler Ankara ve İstanbul’da ağırlandı. Cumhurbaşkanımız bizlerle konuştu ve değerlendirmeler yaptı. Sonucunda beni Cumhurbaşkanımız Türkiye’ye örnek olan teşkilata il başkanı olarak görevlendirdi. 

DESTEK İSTEDİ
En iyi yapan isim benim demek doğru olmaz. İsmi geçen her arkadaşımız bu işi en güzel şekilde yapacağına olan inancım sonsuzdur. Ama nihayetinde Cumhurbaşkanımız benim önderliğimde bu örgütlenmenin devam etmesini istedi. Size ve bize düşen bu bayrağı 2 yıl sonra yapılacak olan il kongresine kadar en iyi şekilde taşımaktır. 15 yıl gönül belediyeciliği yaptık. Her gönülle göreceğiz, her eli sıkacağız. Bunu ben tek başına yapmayacağım. Hep beraber yapacağız. 

GEMİYİ BİRLİKTE YÜRÜTELİM
Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bazı değerlerimizi yitirmemek gerekiyor. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin oluşturduğu huzuru kaybetmemeliyiz. Gönül siyaseti etrafında kilitlenip, huzur ortamını oluşturacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Bana ve ilerde oluşturacağımız yönetim kuruluna destek bekliyorum. Gemiyi karaya oturtmadan seçim gününe kadar götüreceğiz. Kocaeli her zaman ki yerinde olacak. 2023 hedefleri için çok çalışacağız. Büyük bir fedakarlık örneği göstereceğiz” dedi.

KARAOSMANOĞLU ÇİCEĞİ VERDİ
Açıklamanın ardından Ellibeş’e çiçeğini Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın isteği üzerine eski Başkan İbrahim Karaosmanoğlu verdi. Karaosmanoğlu, Ellibeş’in iyi bir aile babası, iyi bir aile çocuğu olduğunu belirterek, “Bu işi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Kavgacı değil yapıcı bir kişidir. Bu nedenle teşkilatımızı en iyi noktalara getireceğine inanıyorum” dedi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑