Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Parti’den Bayırbucak Türkmenlerine yardım tırı

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen kampanya çerçevesinde toplanan giyim, un, gıda, ilaç ve medikal yüklü tır, dualar eşliğinde Suriye'ye uğurlandı.

12 Şubat 2016 Saat: 14:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.549 kez okunmuştur

AK Parti’den Bayırbucak Türkmenlerine yardım tırı
AK Parti’den Bayırbucak Türkmenlerine yardım tırı

Rusya uçaklarının bombaları altında kalan Bayırbucak Türkmenleri’ne karşı duyarsız kalmayan AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde başlattığı kampanya çerçevesinde Kandıra halkından giyim, gıda, un ve ilaç yardımı topladı. Kandıra halkının yoğun ilgi gösterdiği kampanyada toplanan 400 koli giyim, 1 ton kuru gıda, 200 çuval un ve 2 koli ilaç ve medikal yüklü tır, belediye binası önünde edilen dualar eşliğinde Suriye’ye uğurlandı. Törene Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, yardım kampanyasında emeği geçen tüm teşkilat üyelerine teşekkür ederek, “Biz yardımlaşmayı seven bir toplumuz. Bugüne kadar yardıma muhtaç olan tüm mazlumların her zaman yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Emeği geçen tüm teşkilatıma ve yardımsever Kandıra halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ise, “Bayırbucak’ta kanayan bir yara vardır. Bizim yardımlarımız belki onların yaralarını iyileştirmeyecek veya sorunlarını çözmeyecek ama bir nebze de olsa katkımız olması açısından bu yardımlar çok değerli. Bu kampanyayı düzenleyen Ak Parti ilçe teşkilatımızı tebrik ediyor, yardımların hayırlısıyla Türkmen kardeşlerimize ulaşmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
ulak 14.02.2016 13:20
Kendi topraklarında devletine karşı silah tutan pkk hain ise (ki kesinlikle öyledir), o zaman suriye topraklarındada kendi devletine karşı silah tutan türkmenlerde kendi topraklarının hainleridir, başka devletler pkk ya yardım etmesini nasıl höş görmüyor isek aynı şeyi bizde yapmamalıyız..
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑