Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Parti’de istifa eden 6 ismin yerine bu isimler girecek

AK Parti’de Başkanlık için istifa eden İl yöneticilerinin ardından gözler yönetime girecek yeni isimlere çevrildi.

17 Kasım 2018 Saat: 11:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.315 kez okunmuştur

AK Parti’de istifa eden 6 ismin yerine bu isimler girecek
AK Parti’de istifa eden 6 ismin yerine bu isimler girecek

AK Parti’de 5 Kasım’da başlayan başvurusu süresinde ilk olarak il ve ilçe yöneticilerine aday adaylığı için istifa izni çıkmamıştı. Daha sonrasında Genel Merkez tarafından gönderilen bilgi doğrultusunda yöneticilere istifa izni çıkmıştı. Cuma günü sonra erecek başvuru süresi öncesinde AK Parti İl Yönetiminde 6 kişi istifa ederek aday adaylığı.

Belediye başkanlığı için istifa eden 6 il yöneticisinin, 4 tanesi başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu.Teşkilat Başkanı Adnan Turan- Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı,Tanıtım ve Medya birim başkanı,Yakup Karaaslan- Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Yerel yönetimler başkanı Engin Koyun- Körfez Belediye Başkan Aday Adayı, Ar-Ge Başkanı: Mustafa Yıldıztekin Gebze Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Adaylık sürecinin bitiminde AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un seçim maratonu başlamadan istifa eden isimlerin yerine yeni isimleri görevlendirerek icra kurulunu yeniden belirlemesi bekleniliyor.Yedek yönetimden İl yönetimine girecek tecrübeli genç isimlerin, ilerleyen süreçte etkin rol alacağı tahmin ediliyor.

İŞTE YÖNETİME GİREN İSİMLER

Yedek birde bulunan Salih Çakır, Şemsettin Ceyhan’ın milletvekilliği için gerçekleştirdiği istifasının ardından yönetime girmişti. Yedek ikiden itibaren sırasıyla Serkan Ateş, Arif Serkan Aydemir, Selim Çoban, Gökhan Meriç, O Nuri Erturan ve Berra Akyol, AK Parti il yönetimine girecek.

İŞTE AK PARTİ İL YÖNETİMİNDE İSTİFA EDENLER

(Teşkilat Başkanı) Adnan Turan- Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, (Tanıtım Ve Medya Başkanı) Yakup Karaaslan- Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, (Yerel Yönetimler Başkanı) Engin Koyun- Körfez Belediye Başkan Aday Adayı, (Ar-Ge Başkanı) Mustafa Yıldıztekin- Gebze Belediye Başkan Aday Adayı, İl Yöneticisi Ali Korkmaz- İzmit Belediye Başkan Aday Adayı ve İl Yöneticisi Hacer Banu Çürüksulu Demir- Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

 

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑