Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Parti’de başvuru tarihi belli oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde kamuoyu tarafından da merakla beklenen belediye başkan aday adaylığı başvuru tarihi belli oldu. AK Parti’de başvurular 5 Kasım Pazartesi günü başlıyor.

16 Ekim 2018 Saat: 22:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.700 kez okunmuştur

AK Parti’de başvuru tarihi belli oldu
AK Parti’de başvuru tarihi belli oldu

Muhalefet partilerinde başlayan 31 Mart 2019 yerel seçim sürecinde aday adaylık başvuruları başlarken, AK Parti’de henüz başvuru süreci ile ilgili bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak 13-15 Ekim tarihleri arasında Ankara’da yapılan ilçe başkanları eğitim programında başvuru süreci ile ilgili de tarih açıklandı. Genel Merkez 5 Kasım’dan itibaren belediye başkan aday adaylarının başvurularını alınmaya başlayacağını belirttiği öğrenildi. 

SADECE TARİH BELLİ
AK Parti’de merakla beklenen aday başvuru sürecinin ne zaman başlayacağı merak konusu olurken 13-15 Ekim tarihlerinde Ankara’da yapılan İlçe Başkanları Eğitim Programında tarih netleşti. Belediye başkan aday adaylarının 5 Kasım’dan itibaren başvurularını yapacağı öğrenildi. Ancak adaylık başvuru kriterleri, ücretleri, aday belirleme yöntemi, aday adaylarının nasıl başvuracağı henüz netleşmedi. 

GÖZLER 25-26 EKİM’DE 
Sadece başvuru tarihinin belli olduğu süreç ile ilgili 25-26 Ekim tarihleri arasında Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak olan İl Başkanları toplantısında tüm detayların ortaya çıkması bekleniyor. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın katılacağı toplantıda aday adaylığı süreci ve kriterleri hakkında net açıklamalar bekleniyor. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑