Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Parti’de adaylar Cuma açıklanabilir

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için AK Parti 14 Aralık Cuma günü Kocaeli’deki bazı ilçe belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor.

13 Aralık 2018 Saat: 09:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.878 kez okunmuştur

AK Parti’de adaylar Cuma açıklanabilir
AK Parti’de adaylar Cuma açıklanabilir

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için AK Parti’de 1 Aralık’ta başlayan belediye başkan adaylığı başvuruları 16 Kasım'da sona ermişti. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde birçok büyükşehir belediyesi ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı’nı Tahir Büyükakın olarak açıklamıştı. Büyükşehir Belediye başkan adayının açıklanmasının ardından da gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. Erdoğan’ın 14 Aralık Cuma günü Kocaeli’deki bazı ilçelerin belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor.

CUMA GÜNÜ AÇIKLANABİLİR
Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Çalışmalar genel merkezimizde tüm hızıyla devam ediyor. Cuma günü Kocaeli’de bazı ilçelerin belediye başkan adayları açıklanabilir. Bizler de bekliyoruz ancak bize gelen bir şey olmadı. Cuma günü açıklanmazsa da adaylarımızın haftaya Cuma günü yani ayın 20’sine kadar açıklanmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑