Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Kadınlar Nefes Almadan Çalışıyor !

AK Parti Kandıra İlçe Kadın Kolları tarafından her mahallede gerçekleştirilen Gönül Evi Ziyaretleri kapsamında 100 bin aşkın haneye çat kapı yapıldı.

23 Mart 2019 Saat: 12:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.708 kez okunmuştur

AK Kadınlar Nefes Almadan Çalışıyor !
AK Kadınlar Nefes Almadan Çalışıyor !

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Bayram ve ekibi her gün binlerce vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Gönül Evi ziyaretleri adı altında her gün eş zamanlı olarak onlarca mahallede gerçekleştirilen programlarda, vatandaşlar kapı kapı ziyaret ediliyor ve destek isteniyor. Kadın Kolları Başkanı Gülnur Bayram öncülüğünde, mahalle teşkilatları ve gönüllü ekipler tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerle vatandaşlara, çevre dostu kampanya kapsamında hazırlanan çantalar, adayların bilgilendirme broşürleri, çay, Türk Bayrağı, Türk kahvesi hediye ediliyor.

‘CUMHURBAŞKANIMIZ KADINLARA GÜVENİYOR’

‘İşini gönülden yapan, gönüller kazanır’ şiarıyla çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Gülnur Bayram, seçim startının verilmesinden bu yana Gönül Evi ziyaretleriyle 100 bin aşkın haneye ulaştıklarının bilgisini verdi. Bayram, “Seçim öncesinde devam ettirdiğimiz çalışmalarımıza, seçim startının verilmesiyle daha da hız verdik. Biz AK kadınlar olarak canla başla çalışıp şer odaklarına izin vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız bizlere, kadınlara güveniyor. Bizler de reisimizin bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Bizler inanıyoruz ki, milletimizin teveccühü ve ilgisiyle, emeklerimizin karşılığını 31 Mart’ta en güzel şekilde alacağız” dedi.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑