Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu için toplantı yapılacak!

KGM 1. Bölge Müdürlüğü tarafından, Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu yapılması planlanıyor. Projenin 5 yıl içinde tamamlanması öngörülüyor..

9 Ekim 2018 Saat: 23:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 19.622 kez okunmuştur

Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu için toplantı yapılacak!
Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu için toplantı yapılacak!

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından, Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu yapılması planlanıyor. İstanbul ili Şile ilçesi sınırları içerisinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu projesi ile ilgili 09 Kasım 2018 tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısı gerçekleştirilecek.

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya İllerini kapsayan yol projesinin toplam uzunluğu 42,9 kilometre olarak belirlendi.

3 milyon 250 bin TL'ye mal olması beklenen proje; İstanbul İli Şile İlçesi, Bucaklı ve Çelebi Mahallesi’nden başlamakta, Kocaeli İli’nin Kandıra İlçesi'ndeki Avdan, Beylerbeyi, Çerçili, Erikli, Safalı, Orha n, Akdurak, Süllü, Balcı, Akbal ve Kanatlar Mahallelerinden geçmekte ve Sakarya İli’nin Kaynarca İlçesi’ne bağlı Gaziler, Şeyhtımarı, Güven ve Merkez Mahallelerinden geçerek son buluyor.

Güzergâhının yaklaşık olarak 3,265 kilometresi İstanbul İli sınırlarında, 32,865 kilometresi Kocaeli İli sınırlarında ve 6,695 kilometresi ise Sakarya İli sınırlarında kalıyor.

KGM 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan proje, 2013 Yılı Yatırım Programında yer alıyor.

KGM 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan proje ile; yatay ve düşey standardı düşük olan mevcut yol yerine daha etkin, hızlı, standartları yüksek bir yol Türkiye’ye kazandırılmış olacak.

İki gidiş iki geliş olmak üzere 2x2 şeritli olarak planlanana projede güzergâh üzerinde 3 adet viyadük, 2 adet tünel, 29 adet köprü (3 adet hidrolik köprü, 6 adet altgeçit, 6 adet üstgeçit ve 14 adet kavşak köprüsü), 14 adet kavşak ve 71 adet menfez (8 adet kutu altgeçit ve 63 adet kutu menfez) yapılması planlanıyor.

Yapılması planlanan yol güzergâhı boyunca 3 adet şantiyenin kurulması planlanıyor. Proje kapsamında tesis edilmesi planlanan şantiye tesislerinin yeri inşaat aşamasında Yüklenici firma ile KGM 1.Bölge Müdürlüğü tarafından belirlenecek.

Projenin inşaat faaliyetlerinin ise yaklaşık 5 yıl sürmesi planlanıyor

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
nurittin öztürk 11.10.2018 20:31
Harika bir haber.En kısa zamanda inşaatın başladığını görmek isteriz.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑