Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Adnan Turan’a Kandıra’da coşkulu karşılama

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, ilçede partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

15 Ocak 2019 Saat: 17:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.136 kez okunmuştur

Adnan Turan’a Kandıra’da coşkulu karşılama
Adnan Turan’a Kandıra’da coşkulu karşılama

Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kandıra Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Adnan Turan, ilk ziyaretini teşkilata yaptı. AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı önünde toplanan partililerin meşaleler ve davul zurna eşliğinde karşıladığı Turan, vatandaşla selamlaşarak tebrikleri kabul etti. Turan’a AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken de eşlik etti.

“EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Teşkilatın toplantı salonunda vatandaşa seslenen İlçe Başkanı Erol Ölmez, Adnan Turan için “Cumhurbaşkanımız emanetini gönderdi, hep beraber sahip çıkacağız” diyerek konuşmasına başladı. Ölmez, “Kıymetli başkanımız Ünal Köken, 4 yıldır sürdürdüğü görevi inşallah büyük bir onur ve şerefle yine kendi partimizden Adnan Turan’a devredecek. 31 Mart’a kadar belediye başkanımız, belediye başkan adayımız ve sizlerle bu kutlu zafere birlikte ulaşacağız ve üst üste 3 dönem yapacağız” dedi.

“YÜZDE 60 OYU ÇOK RAHAT ALACAKLAR”

Mevcut Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ise şöyle konuştu; “5 yıl boyunca net iki tane yol ortaya koyduk. İlki muhtarlarımızla ve meclisimizle beraber milletimize vermiş olduğumuz seçim beyannamelerimizi yapmaya çalıştık ve çok şükür çoğunu tamamladık. İkincisi 5 yıl boyunca birlik ve beraberliği sağladık. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de bu ortamın devam edeceğine inanıyorum. İlçe başkanımız Erol Ölmez, işin başında kaptan. Siyaseti iyi biliyor. Mücadelesi güzel. Ben inanıyorum ki yeni başkanımızla birlikte yapacağı çalışmalarla yüzde 60 oyu çok rahat alacaklar. Bu konuda bizler de gerekli desteği vereceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Biz de bundan sonraki süreçte önümüze nasip ne çıkarsa onu yiyeceğiz.”

“HEDEFİMİZİ EN YÜKSEK SEVİYELERE ÇIKARTTIK”

Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan ise, “3 dönem il başkan yardımcısı Kandıra koordinatörü olarak ilçemizde görev yaptım. Kandıra’daki zorlukları da kolaylıkları da biliyorum. Bunun yanı sıra çıtanın yükseldiğinin de farkındayım. Hedefimizi en yüksek seviyelere çıkarttık. Ünal başkanımızın dediği gibi seçim beyannamemizin yüzde 95’ini yerine getirdik. Büyükşehrimiz ilçemize çok büyük katkılar sağladı. Biz çıtayı daha yukarılara taşımayı kendimize hedef edindik. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Yeniden yollara düşeceğiz” dedi.

“İLÇEMİZE HİZMET EDECEK GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR”

Özellikle gençlere çok önem verdiğini belirten Turan, “İlde görev yaptığım süre boyunca gençlerimizle daha çok ilgilendim. Kandıra’daki gençlerimiz devamlı şehre göç ediyor. Bunun önüne geçmek için projeler üretmemiz gerekiyor. Bunlar için de herkesten görüş, öneri ve fikirlerini isteyeceğiz. Bazı projelerimiz var, bunları hayata geçireceğiz. Artık Kandıra’yı terk etmeyecek ilçemize hizmet edecek gençlerimize yardımcı olmamız lazım. Bizim gibi buradan gitmiş olsalar bile kendilerini geliştirip yine ilçemize hizmet etmelerini istiyorum. Biz de bu anlamda Kandıra’ya hizmet etmek için yola çıktık. Sizler de beni çok sıcak samimi bir şekilde karşıladınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑