Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

90+5'te güldük! Kocaelispor 4. Tur'da

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında 2. Lig ekibi Kocaelispor, deplasmanda Ankaragücü'nü 90+5'te Erdinç Karakaş'tan bulduğu golle 2-1 mağlup ederek kupada 4. tura yükseldi

4 Kasım 2020 Saat: 01:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 16.902 kez okunmuştur

90+5te güldük! Kocaelispor 4. Turda
90+5'te güldük! Kocaelispor 4. Tur'da

2.Lig Beyaz Grup’ta oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan temsilcimiz Kocaelispor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında deplasmanda Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu’nda oynanan maçta Kocaelispor Teknik Direktörü Erhan Altın, son oynanan Ergene Velimeşe maçındaki kadroyu tamamen değiştirdi. Altın sahaya kalede İsmet, savunmada Hakan, Haşim, Batuhan Yayıkcı, Erdinç, orta sahada Mesut, Bilal, İrfan, kanatlarda Aydın ve Bahattin, en ileri uçta ise Mervan ilk 11’ini sürdü.

Maça ev sahibi Ankaragücü etkili başladı. Sarı Lacivertlilerde 4.dakikada Lobjanidze, 16.dakikada ise Alper Potuk’la yakaladığı pozisyonlarda top direkten döndü. Pozisyon üretmekte zorluk çeken Kocaelispor, ilk şutunu 24.dakikada Bahattin ile buldu, top farkla dışarı çıktı. Bu pozisyondan bir dakika sonra ise organize gelişen Kocaelispor atağında Hakan sağ taraftan ortaladı, Mervan kafa vurmak istedi ancak top dışarı çıktı. 27’de bu kez ceza sahasında topla buluşan Mervan’ın kale dibindeki vuruşu kaleciden geri geldi, ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya ise Kocaelispor golle başladı. 51.dakikada İrfan’ın ceza alanına gönderdiği top savunmadan sekti ve Mervan’ın önüne geldi. Pozisyonu iyi takip eden Mervan’ın vuruşu ağlara gitti ve Kocaelispor 1-0 öne geçti. Golün ardından tüm hatlarıyla beraberlik için Kocaelispor kalesine yüklenen Ankaragücü, 74’te Jonathan Bolingi’nin golüyle skoru 1-1 yaptı.

Son bölümlerde Ankaragücü büyük baskı kurarken, 90+5’te yakalanan kontratakta Erdinç Karakaş, Ramazan’ın pasında topu boş kaleye gönderdi ve Kocaelispor sahadan 2-1 galip ayrılarak Türkiye Kupası’nda 4.Tur’a yükseldi. Kocaelispor, ligde 11 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑