Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kocaeli

65 yaş üstü ücretsiz taşıma başladı

Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, 65 yaş üstü vatandaşların artık ücretsiz taşınmasına başlandığını söyledi. Kurt, halen bazı aksaklıkların yaşandığını belirterek, bu durumun yolculara yansıt

12 Ocak 2016 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.305 kez okunmuştur

65 yaş üstü ücretsiz taşıma başladı
65 yaş üstü ücretsiz taşıma başladı
65 yaş üstü, 110 bin vatandaşımızın yaşadığı kentimizde uzun bir süredir tartışılan ücretsiz seyahat konusu nihayet tatlıya bağlandı. Bakanlıkla yapılan anlaşmayla ücretsiz taşınan 65 yaş üstü vatandaşların taşıma bedelini devlet karşılayacak. Böylelikle minibüsçü esnafı da 65 yaş üstü yolcu da mağdur edilmeyecek. Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt,  ücretsiz taşıma işleminin başladığını, artık yolcuların sıkıntı yaşamadan seyahat edebileceklerini söyledi.

PARA DAĞILIMI ADİL DEĞİL

Mustafa Kurt, “Her minibüs başına aylık 750 TL ödenecek olması adaleti bozuyor. Şehir içindeki minibüsler 20 bin 65 yaş üstü yolcu taşırken aylık 750 TL alacak. Fakat İshakçılar’da 10-20 emekli taşıyan minibüste 750 TL alacak. Bu çok adaletli bir dağılım değil. Bununla ilgili bir dosya hazırladık ve 19 Ocak’ta AK Parti Grup Toplantısına giderek mağduriyetimizi anlatacağız.  Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sunulmak üzere bir dosya yaptık. Durumu anlatıp çözüm önerilerinin bulunduğu bu dosyayı da kendisine sunacağız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑