Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

5 Kişinin Öldüğü Kazada Dram Çıktı

Pazar akşamı Kandıra-İzmit yolu Yusufça sapağında meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirmişti. Kazanın ardından alınan bilgilere göre Gökkaya ailesinin çocuklarını sünnet ettirmek için İzmit’e gittikleri öğreni

30 Ekim 2018 Saat: 22:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.050 kez okunmuştur

5 Kişinin Öldüğü Kazada Dram Çıktı
5 Kişinin Öldüğü Kazada Dram Çıktı

Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olan Yunus Emre Gökkaya ile aynı araçta yolcu olarak Genç Eczanesi personellerinden polis memurunun abisi Murat Ali Gökkaya ve polis memurunun eşi Merve Gökkaya ile anneleri Kandıra Halk Eğitim Merkezi kurs öğreticilerinden Nazife Gökkaya ve polis memurunun kayınvalidesi, emekli Kandıra Zabıta memuru İrfan Çelik'in eşi Ayşe Çelik ile Yunus Emre ve Merve Gökkaya çiftinin oğulları Hamza Ali Gökkaya bulunuyordu.

HAMZA ALİ’Yİ SÜNNET ETTİRMİŞLERDİ

Hamza Ali’yi İzmit’e sünnet ettirmek için gittikleri öğrenilen aile, dönüş yolunda Yunus Emre Gökkaya’nın idaresindeki araçla kaza yaptı. Gökkaya, Yusufça mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeritten gelen 54 D 62 90 plakalı Tezcan Çubuk yönetimindeki araç ile çarpıştı. Kazanın ardından Yunus Emre Gökkaya, Merve Gökkaya, Murat Ali Gökkaya, Nazife Gökkkaya ve Ayşe Çelik yaşamını yitirirken yeni sünnet olan Hamza Ali Gökkaya ise ağır yaralandı. Ailece Hamza Ali’nin erkekliğe adım attığı bu mutlu günü birlikte yaşamak isteyen aile üyelerinin tamamı yaşamını yitirdi. Acı haberi alan Gökkaya ve Çelik ailelerinin akraba ve dostları büyük üzüntü yaşarken, bir ailenin yok olduğu kaza Kandıra halkını da yasa boğdu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑