Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

15 Temmuz’da tek yüreğiz

İlimizde kurulan, tüm ülkeye örnek olan ancak zamanla dağılan siyasi parti il başkanları buluşması 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde yeniden şekillenecek. Siyasi parti il başkanları bu önemli gecede yeniden bir araya gelec

13 Temmuz 2018 Saat: 15:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.875 kez okunmuştur

15 Temmuz’da tek yüreğiz
15 Temmuz’da tek yüreğiz

Ülkemizin yaşadığı en karanlık gecelerden olan 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de vatandaşlar sabaha kadar nöbette olacak. Pazar günü Milli İrade Kent Meydanı (Perşembe Pazarı)’nda düzenlenecek etkinliklerde hain girişim bir kez daha hatırlanacak, ülkemize yapılan bu kötülüğe sessiz kalınmayacak. 15 Temmuz Pazar akşamından 16 Temmuz Pazartesi sabahına kadar aralıksız devam edecek etkinliklerde şehitlerimiz yad edilecek. Bu anlamlı günde tüm Kocaeli halkı kenetlenerek tek vücut olacak.

HERKES VAR İYİ PARTİ YOK

Vali Hüseyin Aksoy, milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katılacağı şehitleri anma programı öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. Daha önce aynı masa etrafında bir araya gelen ve ardından ayrılma yaşayan siyasi parti il başkanları hain darbe girişiminin yıldönümünde yeniden bir araya gelecek. AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, SP İl Başkanı Nurettin Çelik ve BBP İl Başkanı Serhat Duyar 15 Temmuz gecesinde bir arada olacaklarını açıkladı. İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman ise bu önemli programda yer almayacağını söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑